Even voorstellen

ICT, Gaming, Esports, Virtual Reality en Artificial Intelligence. Om maar een greep te nemen in de werkzaamheden waar oprichter Martijn van der Craats zich de afgelopen 10 jaar mee bezig heeft gehouden. Hij werkte onder andere voor 5CA, BlueConic, Team Liquid en H20 Esports Campus als manager en CEO. Hiernaast is Martijn docent in de richting van esports en gaming op de Hogeschool van Amsterdam en op het MBO College Hilversum.

Zijn kennis over deze onderwerpen is onverminderd groot geworden door persoonlijke interesse en er dagelijks aan blootgesteld te worden in zijn professionele leven. Early adoption zit in zijn DNA als het gaat om de laatste technologische snufjes en daar in bijblijven is een persoonlijk streven.

What’s in a name?
Oorspronkelijk bedacht Martijn de veel te slechte bedrijfsnaam Martificial Intelligence. Een kleine woordspeling naar de nieuwe AI ontwikkelingen en zijn voornaam. Bij het registeren van de domeinnaam werd de inlognaam automatisch verkort door de provider tot, jawel: Martific. Het duurde ongeveer 10 seconden voordat een complete rebranding begon.