Workshops – Artificial Intelligence

Workshop Artificial Intelligence

Kunstmatige intelligentie (AI) is een snel evoluerende technologie die steeds meer impact heeft op onze wereld. Of je nu een ondernemer, een docent of een ambtenaar bent, AI is een technologie waar je niet omheen kunt.

Martific biedt een reeks workshops aan die je helpen om meer te weten te komen over AI en hoe je deze technologie kunt gebruiken om je werk te verbeteren. Onze workshops zijn ontworpen voor een breed scala aan doelgroepen, van beginners tot gevorderden.

We bieden verschillende workshops aan, waaronder:

  • De basis van AI: Deze workshop geeft je een introductie tot AI, inclusief de geschiedenis, principes en toepassingen van AI.
  • Ethisch omgaan met AI: Een nieuwe technologie biedt veel mogelijkheden, maar als je niet weet hoe je dit goed gebruikt kan het ook in het nadeel werken. Deze workshop leert deelnemers hoe AI achter de schermen werkt en waar ethiek en techniek samenkomen.
  • AI voor onderwijs: Leer hoe je AI kunt gebruiken om het leren te personaliseren, de betrokkenheid van studenten te vergroten en de prestaties van studenten te verbeteren.
  • AI voor marketing: Leer hoe je AI kunt gebruiken om je marketingcampagnes te verbeteren, je websitebezoekers te targeten en je verkoop te stimuleren.
  • AI voor overheid: Leer hoe je AI kunt gebruiken om de efficiëntie van je overheidsdiensten te verbeteren, de kwaliteit van leven van je burgers te verhogen en de kosten van overheidsuitgaven te verlagen. (deze workshop is inclusief de workshop ethisch omgaan met AI)

Naast onze workshops bieden we ook een reeks andere diensten aan, waaronder:

  • Advies: We bieden advies aan organisaties over hoe ze AI kunnen gebruiken om hun werk te verbeteren.
  • Implementatie: We helpen organisaties om AI-oplossingen te implementeren en te trainen.
  • Training: We bieden training aan medewerkers, docenten en ambtenaren over AI.

Als je meer wilt weten over onze workshops of diensten, neem dan contact met ons op. We helpen je graag om meer te weten te komen over AI en hoe je deze technologie kunt gebruiken om je werk te verbeteren.

FAQ:

Wat leer je in onze workshops?

In onze workshops leer je alles over AI, van de basis tot de meest geavanceerde concepten. Je leert hoe je AI kunt gebruiken om complexe problemen op te lossen, je werkzaamheden te automatiseren (en daarmee hopelijk minder intenstief) hoe je computers kunt begrijpen en verwerken wat mensen zeggen, en hoe je computers kunt zien en begrijpen wat ze zien.

Wie zijn onze workshops voor?

Onze workshops zijn voor iedereen die meer wil weten over AI. Of je nu een ondernemer, een docent, een ambtenaar of een student bent, onze workshops zijn voor jou geschikt.

Wanneer worden onze workshops gegeven?

Op verzoek is iedere workshop in te plannen voor groepen vanaf 4 deelnemers, door heel Nederland op iedere gewenste locatie. Als je liever hebt dat wij een locatie regelen, kan dat uiteraard ook.

Hoe meld ik me aan voor een workshop?

Vul het contactformulier aan en laat weten welke workshop je wilt boeken. Iedere workshop is een stuk maatwerk aan de hand van de behoefte die wordt gevraagd. Aan de hand van het aantal deelnemers en de behoefte stellen we een offerte op.

Wat kost een workshop?

De kosten van onze workshops variëren afhankelijk van de workshop en de maatwerkbehoefte die wordt gevraagd. Voor ieder budget wat wils. Een basis workshop van een halve dag begint bij €225,- excl BTW per deelnemer (Met een minimumafname van 5 deelnemers). Eventuele bijkomende kosten zitten in maatwerk, alternatieve locaties. duur en exclusiviteit.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een workshop bij Martific?

Door een workshop te volgen bij Martific leer je alles over AI van experts in het vakgebied. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en je kennis te delen met andere deelnemers. Na afloop van de workshop kun je direct aan de slag met AI om je werk te verbeteren.