Workshop – Artificial Intelligence

Heb jij ook zo’n zin om de nerdy wereld van AI te duiken? Mooi! Want bij onze Generatieve AI workshops gooien we je midden in de actie. Vergeet die doemscenario’s van robots die de wereld overnemen – bij ons leer je hoe die slimme codes je dagelijks werk een turbo boost geven! En geloof ons, iedereen die tekst op een scherm kan krijgen die kan dit leren. Je hoeft zelf geen verstand van programmeren of code te hebben, als je een internetbrowser hebt dan kun jij dit ook!

Sessie/Bootcamp/Training/Clinic/Masterclass/Seminar/Cursus, gebruik lekker de term die jij zelf fijn vindt voor deze dag(en). We gaan in iedere geval samen aan de slag onder het motto ‘Speel slim, werk slimmer‘.

In onze workshops leer je alles van over generatieve AI, van de basis tot de meest geavanceerde concepten en tools. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werken met de populaire (en grote namen) ChatGPT en Midjourney, maar zo zijn er nog honderden andere programma’s die wellicht specifiek jouw processen en wensen optimaliseren.

Je leert hoe je gemakkelijk AI kunt gebruiken om complexe problemen op te lossen, je werkzaamheden te automatiseren (en daarmee hopelijk minder intensief te maken). En als je al (ver)gevorderd bent, daar hebben we meer diepgang voor. Want er zijn ongetwijfeld manieren en perspectieven die jij nog niet bekeken hebt!

Wat we gaan doen:

  • AI Basics: Ben je nog groen achter de oren? No stress! We beginnen bij de ABC’s van AI. Na onze sessie ben jij de nieuwe whizzkid op de werkvloer. Lees meer..
  • Ethiek in AI: We laten je zien dat slim ook verantwoord kan. Hoe? Door niet alleen de kracht, maar ook de verantwoordelijkheid van AI te benadrukken.
    Lees meer…
  • En we hebben doelgerichte workshops: AI in het onderwijs, marketing & social media, overheid en nog veel meer; Wat jouw speelveld ook is, wij hebben de insider tips en tricks. Personaliseer leren, boost je sales, of hervorm de overheid – met AI kun je alle kanten op.

Speel slim, werk slimmer!

Voor wie?

Ben jij een AI-newbie, een dagelijkse intensieve gebruiker, of ergens daar tussenin? Onze workshops zijn tailor-made, precies wat jij nodig hebt om van start te gaan of om die volgende grote sprong te maken.

Praktisch:

  • Flexibele planning: Workshops zijn boekbaar vanaf 4 deelnemers en vinden plaats door heel Nederland. Wil je dat wij de locatie regelen? Kan geregeld worden!
  • Kosten: Een dag vol AI-avonturen kost gemiddeld tussen de €1000 en €1500 excl. btw. voor een groep van 4-8 personen. Duurder maken kan altijd, dat zit in jouw eigen specifieke wensen en onze voorbereiding. Maar geloof ons, die investering in jezelf is onbetaalbaar.

Waarom Martific?

Bij Martific krijg je niet alleen een lading nieuwe kennis, maar ook directe feedback van de experts en de kans om met mede-AI-enthousiastelingen te sparren. Na afloop ben jij klaar om met AI tools de wereld net iets mooier te maken.

Boeken, of nog vragen? Vul dan het mooie formulier in op deze pagina.