Educatie

Martific biedt kennis

Maar dat wist je al als je door de website hebt gebladerd. Kennis die zich inzet om AI, esports en gaming te gebruiken als een krachtige tool voor onderwijs.

Visie

We geloven dat AI, esports en gaming een unieke manier kunnen bieden om studenten te motiveren, hun vaardigheden te verbeteren en hun prestaties te verhogen.

We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Workshops: We geven workshops aan docenten en studenten over hoe AI esports en gaming kunnen worden gebruikt in het onderwijs.
  • Trainingen: We bieden trainingen aan docenten over hoe ze artificial intelligence, esports en gaming kunnen gebruiken in hun lessen.
  • Consulten: We bieden consulten aan scholen en andere onderwijsinstellingen over hoe artificial intelligence, esports en gaming kunnen integreren in hun curriculum.
  • Maatwerk onderwijs curriculum: Ontwikkelen van volledige onderwijsprogramma’s (minor, cursus, training, lessenplan, bachelor) in esports/gaming/artificial intelligence.

We zijn ervan overtuigd dat esports en gaming een positieve impact kunnen hebben op het onderwijs. We zijn gepassioneerd om ons te blijven inzetten om esports en gaming te gebruiken als een krachtige tool voor onderwijs.

Enkele voorbeelden van hoe esports en gaming kunnen worden gebruikt in het onderwijs:

  • Motivatie: Esports en gaming kunnen studenten motiveren om te leren. Ze kunnen studenten een gevoel van uitdaging en voldoening geven.
  • Vaardigheden: Esports en gaming kunnen studenten een breed scala aan vaardigheden leren, zoals probleemoplossing, teamwork, marketing, sales, communicatie en kritisch denken.
  • Prestaties: Esports en gaming kunnen de prestaties van studenten verbeteren. Ze kunnen studenten helpen om zich beter te concentreren, hun werkgeheugen te verbeteren en hun reactiesnelheid te vergroten.

Wij geloven dat esports en gaming een waardevolle aanvulling kunnen zijn op het onderwijs. Wij zijn ervan overtuigd dat ze een positieve impact kunnen hebben op het leven van studenten.

Martific maakt onderwijs onder andere voor Albeda College, Zadkine, ROC van Amsterdam/MBO College Hilversum, Hogeschool van Amsterdam en H20 Esports Campus.